| <...>:D | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
BLAJY Nou Venit
Numarul mesajelor : 2 Data de inscriere : 07/07/2008
| Subiect: <...>:D Lun Iul 07, 2008 5:54 pm | |
| Sal! sunt o HELLDOWN si am o idee destul de buna .Cear fi dak poti sati alegi te xombi sa fii?niste exemple raptor zombi mai multa viteza fat zombi mai mult hp rage zombi radioactiv zombi etc ce crezi cespre propunere Tiger? | |
|
| |
Tiger Administrator
Numarul mesajelor : 239 Varsta : 32 Localizare : Moldova-Chisinau Data de inscriere : 01/05/2008
| Subiect: Re: <...>:D Lun Iul 07, 2008 9:25 pm | |
| Pai man ideea e bunda da e cam inposibil sati spun drept cu denumireli eu pot sa schimb da cu modificare lor ci adugare hp sau radioactiv cum zici tu este prea complicat asta trebue sa creezi un mod nou aprape....nici nus ce sa zic da iti spun ca este aproape inposibill... | |
|
| |
Infra-System Moderator
Numarul mesajelor : 74 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti , Romania Data de inscriere : 05/06/2008
| Subiect: sal Lun Iul 07, 2008 9:32 pm | |
| | |
|
| |
ThaRAPBoY Moderator
Numarul mesajelor : 203 Varsta : 32 Localizare : Chisinau Data de inscriere : 05/06/2008
| Subiect: Re: <...>:D Lun Iul 07, 2008 10:26 pm | |
| - BLAJY a scris:
- Sal! sunt o HELLDOWN si am o idee destul de buna .Cear fi dak poti sati alegi te xombi sa fii?niste exemple raptor zombi mai multa viteza fat zombi mai mult hp rage zombi radioactiv zombi etc ce crezi cespre propunere Tiger?
Ideea e buna...mie imi place...dar cred ca la moment ele sunt inutile....1.Adica zombie care sa posede mai mult HP???? Man....gindestete...ca sa ucizi un zombie care are acum 250 HP iti trebuie minim 4 grenade...si inka sa mai tragi in el...O HO HO!Cred ca ar fi imposibil de ucis acel zombie cu mai mult HP!!!2.Zombie cu viteza mai multa???Man eu debea fug de un ZOMBIE simplu...adica stii...(soarecele si pisica) dar gindestete...daca va avea Movement Speed mai mare....ce voi face eu cu abilitatile mele de a pacali pe ZOMBIE??? | |
|
| |
Tiger Administrator
Numarul mesajelor : 239 Varsta : 32 Localizare : Moldova-Chisinau Data de inscriere : 01/05/2008
| |
| |
Infra-System Moderator
Numarul mesajelor : 74 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti , Romania Data de inscriere : 05/06/2008
| |
| |
Tiger Administrator
| Subiect: Re: <...>:D Mar Iul 08, 2008 11:40 am | |
| | |
|
| |
ThaRAPBoY Moderator
Numarul mesajelor : 203 Varsta : 32 Localizare : Chisinau Data de inscriere : 05/06/2008
| Subiect: Re: <...>:D Mar Iul 08, 2008 3:23 pm | |
| YEAH...si tie iti place cind oamenii stau askunsi dupa lasere si.....tu...nici intr-un mod nu-i poti ucide??? | |
|
| |
Infra-System Moderator
| Subiect: Re: <...>:D Mar Iul 08, 2008 7:40 pm | |
| - ThaRAPBoY a scris:
- YEAH...si tie iti place cind oamenii stau askunsi dupa lasere si.....tu...nici intr-un mod nu-i poti ucide???
Soarta | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: <...>:D | |
| |
|
| |
| <...>:D | |
|