Numarul mesajelor : 239 Varsta : 32 Localizare : Moldova-Chisinau Data de inscriere : 01/05/2008
Subiect: Model de cerere plugine Lun Iul 14, 2008 5:34 pm
Deci dupa cum ati inteles deja aici vezi poata cererile dv a pluginelor. Pentru a evita neintelegerile iata aici un model de cerere. Daca veti respecta modelul atunci va voi intelege din prima si va voi putea ajuta cit de repede posibil
Model :
1. Pentru a fi mai clar ce plugin doriti este de dorit ca cererea sa fie insotita de o poza. Adica faceti o poza a pluginului in cauza eu stiu unde lati vazut de ex pe un server si o postati. 2.Va rugam foarte mult ca sa fiti cit mai explicit si mai concret in cererea dv. ca sa va pot ajuta cit de repede va fi posibil. 3.Este necesar sa indicati pentru ce mod va trebue pluginu adica: amxmodx adminmod amxmod 4.Sa fie specificat ce anume va trebue la aces plugin adica: amxx sma amx 5.De asemenea puteti cere modificare pluginilor la amxmodx.Pentru asta este necesar sa postai aici sma pluginului incauza si respectiv ce doriti sa fie modificat in el. 6. Cind cereti un pluginn sa fie specificate denumirea in tocmai a acestui plugin adica (corecta) sau daca ati vazut pluginul si nu stiti cum se numeste explicati concret ce face acest plugin si unde lati vazut(pt a va putea intelege) dar cel mai bine cum am spus mai sus este sa postati o poza si denumirea respectiv.