| Pareri despre serverele noastre!!! | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Tiger Administrator
Numarul mesajelor : 239 Varsta : 32 Localizare : Moldova-Chisinau Data de inscriere : 01/05/2008
| Subiect: Pareri despre serverele noastre!!! Sam Mai 03, 2008 11:36 am | |
| Aici puteti posta parerile dumnevoastra despre server inclusiv si propuneri pt a perfectiona serverele noastre!!
Asteptam..........
Va multumim anticipat!!! | |
|
| |
FreeStyle Moderator
Numarul mesajelor : 85 Varsta : 29 Localizare : Moldova,Chisinau,Ciocana Data de inscriere : 14/06/2008
| Subiect: Re: Pareri despre serverele noastre!!! Dum Iun 15, 2008 12:07 pm | |
| Ce imi place in acest foru me fonul e foarte bun ii dau un Respect la acel care a facut aces fon Counter-Strike Moldova by Tiger & michel RESPECT | |
|
| |
Tiger Administrator
Numarul mesajelor : 239 Varsta : 32 Localizare : Moldova-Chisinau Data de inscriere : 01/05/2008
| Subiect: Re: Pareri despre serverele noastre!!! Vin Iun 20, 2008 9:57 am | |
| | |
|
| |
FreeStyle Moderator
Numarul mesajelor : 85 Varsta : 29 Localizare : Moldova,Chisinau,Ciocana Data de inscriere : 14/06/2008
| Subiect: Re: Pareri despre serverele noastre!!! Sam Iun 21, 2008 1:05 pm | |
| | |
|
| |
ThaRAPBoY Moderator
Numarul mesajelor : 203 Varsta : 32 Localizare : Chisinau Data de inscriere : 05/06/2008
| Subiect: Re: Pareri despre serverele noastre!!! Sam Iun 21, 2008 11:47 pm | |
| Da da da... FORUMUL este super!!! Serverele desigur ca da!! vreau sa spun ca serverul ZOMBIE este unul din cele mai bune servere de ZOMBIE...toti care vin pe server spun ca serverul e TARE!!!! Bravo Tiger..tineo tot asa!!!Dar cum yo pot sa aflu si alte IP ale acestiu FORUM??? doar tre sa mai fie vreun server...NU? | |
|
| |
Tiger Administrator
| Subiect: Re: Pareri despre serverele noastre!!! Dum Iun 22, 2008 10:57 am | |
| Ms mult!!! NU prea team inteles cum adica ALT IP AL ACESTUI FORUM??? | |
|
| |
Infra-System Moderator
Numarul mesajelor : 74 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti , Romania Data de inscriere : 05/06/2008
| Subiect: Sal Dum Iun 22, 2008 11:02 am | |
| - ThaRAPBoY a scris:
- Da da da... FORUMUL este super!!! Serverele desigur ca da!! vreau sa spun ca serverul ZOMBIE este unul din cele mai bune servere de ZOMBIE...toti care vin pe server spun ca serverul e TARE!!!! Bravo Tiger..tineo tot asa!!!Dar cum yo pot sa aflu si alte IP ale acestiu FORUM??? doar tre sa mai fie vreun server...NU?
Daca te uiti pe site-ul o sa mai vezi un sv din ITL ... crede-ma am jucat fara probleme .... Serverul Zombie Mod e unu din cele mai rausite servere facute vreodata ... si nunumai este mai multa actiune De serverul lui tiger este OK are actiune , respect al adminilor si jucatorilor , nu merge sa injuri (este foarte bine) deci OK. Felicitari Tiger & michel !!! bravo baieti | |
|
| |
ThaRAPBoY Moderator
Numarul mesajelor : 203 Varsta : 32 Localizare : Chisinau Data de inscriere : 05/06/2008
| |
| |
Tiger Administrator
| |
| |
ThaRAPBoY Moderator
| |
| |
Tiger Administrator
| Subiect: Re: Pareri despre serverele noastre!!! Dum Iun 22, 2008 6:01 pm | |
| | |
|
| |
Hitman Nou Venit
Numarul mesajelor : 5 Data de inscriere : 26/06/2008
| Subiect: Re: Pareri despre serverele noastre!!! Vin Iun 27, 2008 3:10 pm | |
| dak s-ar putea pt serverul cu zombie sa fie pluginul sa fie gloantze nelimitate | |
|
| |
Tiger Administrator
| Subiect: Re: Pareri despre serverele noastre!!! Sam Iun 28, 2008 8:46 am | |
| Hmmmm nustiu mam gind de multe ori la asta da cred ca decum o sa fie prea usor penru aomeni nu degeaba am pus 4 grenade mai multe arme sa poti lua telepotr grenada si inca flacara ........ nus cred ca deacum o sa fie aproape inposibil pentru zombi ...... nus ce sa zic | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Pareri despre serverele noastre!!! | |
| |
|
| |
| Pareri despre serverele noastre!!! | |
|