| BAN lu ThaRAPBoY | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
FreeStyle Moderator
Numarul mesajelor : 85 Varsta : 29 Localizare : Moldova,Chisinau,Ciocana Data de inscriere : 14/06/2008
| Subiect: BAN lu ThaRAPBoY Sam Iun 21, 2008 10:43 pm | |
| ThaRAPBoY nu merita admin!!!!!!!!Daca nu putem sa ma urk undeva el statea si screa LoL!!Si eu ii spunem nu scrie da el o spus da ce tu ce .... si mia scris de multe ori LoL eu iam zis mia zici inka odata lol ai BAN el mia scris eheee kite de LoL si iam pus ban fiindca nu se poate injura ADMINIII!!!!!!1
| |
|
| |
ThaRAPBoY Moderator
Numarul mesajelor : 203 Varsta : 32 Localizare : Chisinau Data de inscriere : 05/06/2008
| Subiect: Re: BAN lu ThaRAPBoY Sam Iun 21, 2008 10:50 pm | |
| - FreeStyle a scris:
- ThaRAPBoY nu merita admin!!!!!!!!Daca nu putem sa ma urk undeva el statea si screa LoL!!Si eu ii spunem nu scrie da el o spus da ce tu ce .... si mia scris de multe ori LoL eu iam zis mia zici inka odata lol ai BAN el mia scris eheee kite de LoL si iam pus ban fiindca nu se poate injura ADMINIII!!!!!!1
De risul lumii Cuvintul LOL nu este o injuratura!!! HA HA HA HA HA | |
|
| |
Tiger Administrator
Numarul mesajelor : 239 Varsta : 32 Localizare : Moldova-Chisinau Data de inscriere : 01/05/2008
| Subiect: Re: BAN lu ThaRAPBoY Dum Iun 22, 2008 10:48 am | |
| Ce pot sa spun...... Eu vam rugat inainte de a cere admin CITITI REGULAMENTUL!!! Intradevar FreeStyle pentru cuvintul lol nu se da ban!!!! Mai ales adminilor si ingeneral cine va permis voua sa dati ban la admini adica intrvoi??? Adica cum? eu numi permit sa dau ban la admini si nu vreau sa va amgesc da mi se pare ca de cind am sereveru am dat un singur ban si acela a fost pe drept da voi va dati intrevoi?? Nu va inteleg si mai ales pentru asa situatie??? Ban se da doar daca cineva tea injurat mult si tu lai amenintat ca ii dai ban si el a continuat sa te injure atunci il mai avertizezi odata si daca nu intelege ii dai ban asta la un sinplu user da la admini cine va permis sa dati ban??? Chiar daca cineva ilcalca ceva grav (din admini am invedere) pai atunci imi spuneti mie si rezolv eu cumva in mod civilizat da nu rezolvati voi singuri ca nu va inputernicit nimeni asa ca alta data totul se rezozlva pin mine ati inteles??? Si va rog inca odata nu profitati de admin!!! SI citit regulamentul!!! | |
|
| |
Infra-System Moderator
Numarul mesajelor : 74 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti , Romania Data de inscriere : 05/06/2008
| |
| |
FreeStyle Moderator
Numarul mesajelor : 85 Varsta : 29 Localizare : Moldova,Chisinau,Ciocana Data de inscriere : 14/06/2008
| Subiect: Re: BAN lu ThaRAPBoY Dum Iun 22, 2008 11:45 am | |
| Da poate mie miii suparacios a????? | |
|
| |
ThaRAPBoY Moderator
Numarul mesajelor : 203 Varsta : 32 Localizare : Chisinau Data de inscriere : 05/06/2008
| Subiect: Re: BAN lu ThaRAPBoY Dum Iun 22, 2008 11:51 am | |
| Statutul de ADMIN prevede ca trebuie sa fii cit mai rabdator, si cit mai intelegator...daca nu-ti poti tine nervii si supararea..nu ai ce cauta printre ADMINI | |
|
| |
Tiger Administrator
Numarul mesajelor : 239 Varsta : 32 Localizare : Moldova-Chisinau Data de inscriere : 01/05/2008
| Subiect: Re: BAN lu ThaRAPBoY Dum Iun 22, 2008 5:56 pm | |
| Freestyle ce anume tii suparacios??? ThaRAPBoY termina !!! | |
|
| |
michel Administrator
Numarul mesajelor : 96 Varsta : 34 Localizare : Italy Data de inscriere : 30/04/2008
| Subiect: Re: BAN lu ThaRAPBoY Lun Iun 23, 2008 12:33 am | |
| cei cu galagia asta? LOL nui nimic de rau pentru asta nu se da BAN. LOL = Laughing out Loud Aici nu ai cu ce sa te superi si nu mai faceti atita scandal de la nimic. | |
|
| |
Infra-System Moderator
Numarul mesajelor : 74 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti , Romania Data de inscriere : 05/06/2008
| Subiect: Re: BAN lu ThaRAPBoY Mier Iul 02, 2008 7:00 pm | |
| Topic CLOSED !!! Alt Topic si alta cearta = BAN | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: BAN lu ThaRAPBoY | |
| |
|
| |
| BAN lu ThaRAPBoY | |
|