| BAN Permanent pe ADMIN???? | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
ThaRAPBoY Moderator
Numarul mesajelor : 203 Varsta : 32 Localizare : Chisinau Data de inscriere : 05/06/2008
| |
| |
FreeStyle Moderator
Numarul mesajelor : 85 Varsta : 29 Localizare : Moldova,Chisinau,Ciocana Data de inscriere : 14/06/2008
| Subiect: Re: BAN Permanent pe ADMIN???? Sam Iun 21, 2008 10:52 pm | |
| Desigur ca nu am crezut...si am spus "lol" intro situatie hazlie! De ce amajesti?? De ce ai scris de vrio 5ori Lol ?????a?? Si sa stii ca mie mii suparacios sami spui lol Dar ce ii arata la jukatori kum admin ii spune lol lu al admin Doamne ce se intimpla!!!!!!!!1 | |
|
| |
ThaRAPBoY Moderator
Numarul mesajelor : 203 Varsta : 32 Localizare : Chisinau Data de inscriere : 05/06/2008
| Subiect: Re: BAN Permanent pe ADMIN???? Sam Iun 21, 2008 10:56 pm | |
| - FreeStyle a scris:
- Desigur ca nu am crezut...si am spus "lol" intro situatie hazlie!
De ce amajesti?? De ce ai scris de vrio 5ori Lol ?????a?? Si sa stii ca mie mii suparacios sami spui lol Dar ce ii arata la jukatori kum admin ii spune lol lu al admin Doamne ce se intimpla!!!!!!!!1 treaba mea ...am spus cuvintul "lol" de 20 de ori daca nu ma gresesk...dar ce drept ai tu??? TU...un mucos care nu stie ce inseamna cuvintul LOL... ce drept ai ma sa-mi pui BAN permanent????? | |
|
| |
FreeStyle Moderator
Numarul mesajelor : 85 Varsta : 29 Localizare : Moldova,Chisinau,Ciocana Data de inscriere : 14/06/2008
| Subiect: Re: BAN Permanent pe ADMIN???? Sam Iun 21, 2008 10:59 pm | |
| Cind va fi Tiger online o sal rugam sa faca un vote Cine merita ban FreeStyle sau tu Vrei?? Da fara sa facem kite 10acc si sa punam ka nia trebuie BAN ok?? | |
|
| |
ThaRAPBoY Moderator
| Subiect: Re: BAN Permanent pe ADMIN???? Sam Iun 21, 2008 11:10 pm | |
| - FreeStyle a scris:
- Cind va fi Tiger online o sal rugam sa faca un vote Cine merita ban FreeStyle sau tu
Vrei?? Da fara sa facem kite 10acc si sa punam ka nia trebuie BAN ok?? NU... eu nu sunt deacord cu aceasta optiune...Tiger singur va decide..ce e de facut...Un lucru eu stiu precis...ca UNBAN eu 100% il iau....dar deja ce tine de tine ramine de vazut!!! | |
|
| |
FreeStyle Moderator
| Subiect: Re: BAN Permanent pe ADMIN???? Sam Iun 21, 2008 11:12 pm | |
| Hai daka am inceput aici un lucru nu mai scrie pe stot locul ca BABA!!!!!!!! | |
|
| |
ThaRAPBoY Moderator
| Subiect: Re: BAN Permanent pe ADMIN???? Sam Iun 21, 2008 11:15 pm | |
| - FreeStyle a scris:
- Hai daka am inceput aici un lucru nu mai scrie pe stot locul ca BABA!!!!!!!!
Eu scriu peste tot...deoarece e dreptul meu de Utilizator!!! Nu am inkalkat nici o lege...deoarece toate temele corespund locului aplasat pe FORUM...si as dori sa nu mai fiu injurat cu cuvinte...BABA eu consider o injuratura...dar cuvintul LOL este ceva de ris....si anume de ris era ca mi-ai pus BAN pu un cuvint nesemnificativ..... | |
|
| |
FreeStyle Moderator
| Subiect: Re: BAN Permanent pe ADMIN???? Sam Iun 21, 2008 11:17 pm | |
| treaba mea ...am spus cuvintul "lol" de 20 de ori daca nu ma gresesk...dar ce drept ai tu??? TU...un (mucos) care nu stie ce inseamna cuvintul LOL... ce drept ai ma sa-mi pui BAN permanent????? da asta nue o injuratura?? a??? | |
|
| |
ThaRAPBoY Moderator
| Subiect: Re: BAN Permanent pe ADMIN???? Sam Iun 21, 2008 11:22 pm | |
| - FreeStyle a scris:
- treaba mea ...am spus cuvintul "lol" de 20 de
ori daca nu ma gresesk...dar ce drept ai tu??? TU...un (mucos) care nu stie ce inseamna cuvintul LOL... ce drept ai ma sa-mi pui BAN permanent????? da asta nue o injuratura?? a??? asat e doar o caracterizare a modului tau de a fi....caracterul unui om..ce are putere insa nu stie cum sa o foloseasca....u caracterizare a unui copil ca tine....o caracterizare a unei persoane ce nu stie semnificatia unui simplu cuvint: "lol".... o caracterizare a unei persoane ce nu sa invatat a comunica cu persoanele....si o caracterizare a unui USER ce nu merita dreptul de a fi ADMIN....cred ca stii fraza:"O putere mare, inseamna o responsabilitate mare.Si aceasta putere trebuie folosita doar in scopuri bune, dar nu pemtru asi arata suprematia" Daca nu ma gresesc a spuso Burebista....da nu sunt sigur...nu sunt un "zadrot" | |
|
| |
FreeStyle Moderator
| Subiect: Re: BAN Permanent pe ADMIN???? Sam Iun 21, 2008 11:25 pm | |
| Da ......... Mucos nu e injuratura da BABA e injuratura ! Offf da ai mint ca la copil!!!!1 | |
|
| |
ThaRAPBoY Moderator
| Subiect: Re: BAN Permanent pe ADMIN???? Sam Iun 21, 2008 11:30 pm | |
| - FreeStyle a scris:
- Da .........
Mucos nu e injuratura da BABA e injuratura ! Offf da ai mint ca la copil!!!!1 mai citeste te rog inka o data!!! daca la tine inka nu a ajuns!!!O CARACTERIZARE A TA DE A FI OM!!! Nu am spus ca nu e o injuratura!!! dar kiar ca ma doare capul de acest incident si sunt foarte nervos!! debia ma abtin sa vorbesk kultural......... | |
|
| |
FreeStyle Moderator
| Subiect: Re: BAN Permanent pe ADMIN???? Sam Iun 21, 2008 11:31 pm | |
| Da eu tot am facut o caracterezare pentru tine ca esti BABA si gata | |
|
| |
ThaRAPBoY Moderator
| Subiect: Re: BAN Permanent pe ADMIN???? Sam Iun 21, 2008 11:35 pm | |
| - FreeStyle a scris:
- Da eu tot am facut o caracterezare pentru tine ca esti BABA si gata
OK..deci ambii am inkalkat regulamentul!!! ce sa-i faci...nimeni nu este PERFECT!!!Ma bucur ca ai raspuns astfel...Totusi dai dovada de o anumita maturitate...succese in continuare!! :-) | |
|
| |
Tiger Administrator
Numarul mesajelor : 239 Varsta : 32 Localizare : Moldova-Chisinau Data de inscriere : 01/05/2008
| Subiect: Re: BAN Permanent pe ADMIN???? Dum Iun 22, 2008 10:32 am | |
| Doamneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Ce conversatie.................................. Asta chir trebue sa ai ocazie sa vezi ca nu vezi in fiecare zi mda....................... nam ce spune......................... In legatura cu banul lui ThaRAPBoY va fi scos luind in considerenta regulamentul iar cu Freestyle nus cum facem tre sa vad si cu michel sa discut ca asa iarasi eu voi fi vinovat............... asa ca pina cind nu interprind nimic doar suspent adminul lui Freestule si a lui ThaRAPBoY ca sa nu se mai repete situatia SA VA INTILNITI IAR PE SEREVR SI SA VA DATI BAN KICK SLAY DE ASTEA!!! pina cind nu ne clarificam pina la capat ce sa intimplat(repet suspent DOAR pina cind nu ne clarificam precis) si va rog pina cind nu neam clarificat CITITI REGULAMENTUL!!! | |
|
| |
ThaRAPBoY Moderator
| |
| |
Tiger Administrator
Numarul mesajelor : 239 Varsta : 32 Localizare : Moldova-Chisinau Data de inscriere : 01/05/2008
| Subiect: Re: BAN Permanent pe ADMIN???? Dum Iun 22, 2008 10:51 am | |
| Asteapta si tu o zi pina ne clarificam!!! | |
|
| |
FreeStyle Moderator
| Subiect: Re: BAN Permanent pe ADMIN???? Dum Iun 22, 2008 11:45 am | |
| Da mititelu tu nu pot da kick da>???????Da mie cine mio dat kick ??? | |
|
| |
ThaRAPBoY Moderator
| Subiect: Re: BAN Permanent pe ADMIN???? Dum Iun 22, 2008 11:53 am | |
| - FreeStyle a scris:
- Da mititelu tu nu pot da kick da>???????Da mie cine mio dat kick ???
eu am spus ca eu pot.....dar nu o voi face...insa o voi face dintrun motiv serios...desigur ca daca mai dai restart la MAP....o voi face din nou......si eu te rog....fara diminutive de tipul "mititelul"..sa stii ca nui place asa ceva. | |
|
| |
Tiger Administrator
| Subiect: Re: BAN Permanent pe ADMIN???? Dum Iun 22, 2008 2:24 pm | |
| Ba baeti uitativa ce va spun eu daca mai continuati in ritmul asta o sa ma super pe ambii ce chir nu se poate de clarificatodata sau ce???? Parca sunteti copii mici si nu va puteti intelege clarificativa nu cred ca este nevoe de sfada asta ......... Ajugeti va rog eu la o intelegere ca ma enervez deacum si eu si o sa fie mai rau................ Va rog frumos clarificativa!!!! | |
|
| |
ThaRAPBoY Moderator
| |
| |
Tiger Administrator
| Subiect: Re: BAN Permanent pe ADMIN???? Dum Iun 22, 2008 5:54 pm | |
| | |
|
| |
michel Administrator
Numarul mesajelor : 96 Varsta : 34 Localizare : Italy Data de inscriere : 30/04/2008
| Subiect: Re: BAN Permanent pe ADMIN???? Lun Iun 23, 2008 12:46 am | |
| Daca un ADMIN mai da BAN la alt ADMIN va scot pe ambii.ADMIN nu are drept sa dea BAN la alt ADMIN.Tiger decide.Terminatio odata cu banarea asta fara motive.Si nu va mai certati atita de la nimic,poate sa facem o categoria aparte unde sa va ceratir intre vo? va pare ca va fi bine asta? nu cred. RESPECTA SI VEI FI RESPECTAT ! | |
|
| |
ThaRAPBoY Moderator
| |
| |
Tiger Administrator
| Subiect: Re: BAN Permanent pe ADMIN???? Lun Iun 23, 2008 2:45 pm | |
| | |
|
| |
Infra-System Moderator
Numarul mesajelor : 74 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti , Romania Data de inscriere : 05/06/2008
| Subiect: Re: BAN Permanent pe ADMIN???? Mier Iul 02, 2008 6:55 pm | |
| Topic CLOSED !!!! Daca va mai deschideti alt topic si va certat luati BAN !!!! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: BAN Permanent pe ADMIN???? | |
| |
|
| |
| BAN Permanent pe ADMIN???? | |
|