| Vezi si tu ce faci! :-) | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
ThaRAPBoY Moderator
Numarul mesajelor : 203 Varsta : 32 Localizare : Chisinau Data de inscriere : 05/06/2008
| Subiect: Vezi si tu ce faci! :-) Joi Iul 10, 2008 10:31 pm | |
| Cine nu stia..atunci le spun: am un server WarCraft..IP-ul nu-l spun pina ce nu vad ce spune Tiger(ca sa nu-mi fac reclama).Serverul este destul de Cool!Are diferite plugins..si cred ca e super!Deci am o propunere!Vreau ca sa unim serverul meu la toate celelate servere...adica cind scrii /server sa fie afisat serverul WAR, Normal si hazzard.Desigur as dori acest lucru deoarece ne putem extinde..adica Tiger nu poate sa tina mai multe serveruri...dar dupa cite stiu eu serverul War este al 3 dupa popularitate....adica 1.Normal 2.DeadMatch 3.WarCraft Concluzia:Vreau ca sa unim serverul meu pentru clanul *Tmk* | |
|
| |
Tiger Administrator
Numarul mesajelor : 239 Varsta : 32 Localizare : Moldova-Chisinau Data de inscriere : 01/05/2008
| Subiect: Re: Vezi si tu ce faci! :-) Vin Iul 11, 2008 8:39 am | |
| .. Cred ca da da nus sigur inca daca o sa tii server warcraft deci cred ca o sa unim da poate inca si sa iti dau alt server alt mod poate creez si iti dau sal tii da vedem..... astept parerea si la altii in legatura cu ideea si respectiv daca e de acord ce mod sa tii tu.... | |
|
| |
Infra-System Moderator
Numarul mesajelor : 74 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti , Romania Data de inscriere : 05/06/2008
| Subiect: Re: Vezi si tu ce faci! :-) Vin Iul 11, 2008 10:24 am | |
| nu stiu ce sa zic | |
|
| |
ThaRAPBoY Moderator
Numarul mesajelor : 203 Varsta : 32 Localizare : Chisinau Data de inscriere : 05/06/2008
| Subiect: Re: Vezi si tu ce faci! :-) Vin Iul 11, 2008 12:15 pm | |
| In urmatoarele zile voi crea un server MOD: Diablo....si mai tirziu poate DM! | |
|
| |
Infra-System Moderator
Numarul mesajelor : 74 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti , Romania Data de inscriere : 05/06/2008
| Subiect: sal Vin Iul 11, 2008 1:31 pm | |
| | |
|
| |
ThaRAPBoY Moderator
| Subiect: Re: Vezi si tu ce faci! :-) Vin Iul 11, 2008 5:34 pm | |
| | |
|
| |
Tiger Administrator
Numarul mesajelor : 239 Varsta : 32 Localizare : Moldova-Chisinau Data de inscriere : 01/05/2008
| Subiect: Re: Vezi si tu ce faci! :-) Dum Iul 13, 2008 5:42 pm | |
| Daca o sa decidem sa tii tu un server pai el o sa fie facut de mine si ce mod vreu eu fara ca tu sa te bagi la el sal modifici ect adica daca o sa doresti sa tii o sa vad ce mod fac si tu doar o sal tii ca si Infra-System . am facut eu serveru si lam configurat .... tot si numai eu is responsabil de serevr el daor il tine... | |
|
| |
Infra-System Moderator
| Subiect: sal Dum Iul 13, 2008 7:28 pm | |
| rapboy sa fi gata | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Vezi si tu ce faci! :-) | |
| |
|
| |
| Vezi si tu ce faci! :-) | |
|