| Tiger vezi si tu | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
ThaRAPBoY Moderator
Numarul mesajelor : 203 Varsta : 32 Localizare : Chisinau Data de inscriere : 05/06/2008
| Subiect: Tiger vezi si tu Mar Iun 24, 2008 9:33 am | |
| Cum ti-am mai spus...ce ar fi daca ai combina SERVERUL ZOMBIE si cu elemeste din WARCRAFT...adica "shopmenu" si rasele...eu cred ca ar fi un server super..dar dam vezi si tu ce faci.. Deci...adaugi shopmenu sau rase | |
|
| |
Tiger Administrator
Numarul mesajelor : 239 Varsta : 32 Localizare : Moldova-Chisinau Data de inscriere : 01/05/2008
| Subiect: Re: Tiger vezi si tu Mar Iun 24, 2008 11:14 am | |
| NU te supara da daca o sa incep a combina moduri cu zombi deacum no sa mai fie nici un sens din aces mod zombi o sa fie pursisimplu niste moduri cu puteri!!! Da!!!, warcraft poti sal combini cu superherous cu csdm cu soccerjam dar numai nu cu zombi pentruca am vazut pe alte server combinatii de astea si nu mia placut deloc care sensu dar in zombele cela de a infecta cind el o sa poate deacum zbura da cu foc mereg repede sau a se teleporta deacuma nu mai e zombi!!!! A sa ca nu esteo ideea buna ;( Da sunt moduri care se poate de combinat dar numai nu zombi sorry Daca ai vreo propunere sa facem inca un server combinat poate zici si vedem da cu zombi nu combin nimic | |
|
| |
ThaRAPBoY Moderator
Numarul mesajelor : 203 Varsta : 32 Localizare : Chisinau Data de inscriere : 05/06/2008
| |
| |
Tiger Administrator
Numarul mesajelor : 239 Varsta : 32 Localizare : Moldova-Chisinau Data de inscriere : 01/05/2008
| Subiect: Re: Tiger vezi si tu Mar Iun 24, 2008 11:36 am | |
| Da in shop menu nu is tot puteri bai ??? lol | |
|
| |
ThaRAPBoY Moderator
| Subiect: Re: Tiger vezi si tu Mar Iun 24, 2008 11:37 am | |
| - Tiger a scris:
- Da in shop menu nu is tot puteri bai ??? lol
treci pe ICQ | |
|
| |
ThaRAPBoY Moderator
| Subiect: Re: Tiger vezi si tu Mar Iun 24, 2008 11:45 am | |
| - Tiger a scris:
- Da in shop menu nu is tot puteri bai ??? lol
Unica putere pe care eu o vad este Cloak of Shadows...si poate Amutel of The Cat, in legatura cu Ank of Reincarnation....cred ca ar trebui scos...in rest nu cam vad nimic superficial...cred ca rings ar fi de folos oamenilor. Decide...eu cred ca shopmenu nu ar incurca.....daca vrei am o propunere....punem shopmenu pe vreo 3 zile...si vedem ce zic jucatorii...dam la vot...shopmenu, shopmenu2, rings | |
|
| |
Tiger Administrator
| Subiect: Re: Tiger vezi si tu Mar Iun 24, 2008 12:53 pm | |
| Eu am mai spus la serveru de zombi nu aduga puteri ca deamu no sa fie server de zombi!!!! | |
|
| |
ThaRAPBoY Moderator
| Subiect: Re: Tiger vezi si tu Mar Iun 24, 2008 5:08 pm | |
| - Tiger a scris:
- Eu am mai spus la serveru de zombi nu aduga puteri ca deamu no sa fie server de zombi!!!!
OK... | |
|
| |
Infra-System Moderator
Numarul mesajelor : 74 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti , Romania Data de inscriere : 05/06/2008
| Subiect: hmmm Joi Iul 03, 2008 10:03 am | |
| e o prostie ..... sa mergi asa linistit si sati vina un zombie in fatza si "cucu-bau" Sa pui la zm viatza sa nu mai termine niciodata .... pey atunci iti trebuie arma care nu se termina niciodata 2 moduri sau mai multe prostii adagate pe sv = LAG | |
|
| |
Tiger Administrator
| Subiect: Re: Tiger vezi si tu Vin Iul 04, 2008 11:30 am | |
| Infra-System +1 | |
|
| |
ThaRAPBoY Moderator
| Subiect: Re: Tiger vezi si tu Dum Iul 06, 2008 4:05 pm | |
| Idee mea era astfel: Sa fie inclus "shopmenu" "shopmenu2" si "rings" de puteri nu merge vorba! | |
|
| |
Infra-System Moderator
Numarul mesajelor : 74 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti , Romania Data de inscriere : 05/06/2008
| Subiect: Re: Tiger vezi si tu Lun Iul 07, 2008 9:23 pm | |
| - ThaRAPBoY a scris:
- Idee mea era astfel: Sa fie inclus "shopmenu" "shopmenu2" si "rings" de puteri nu merge vorba!
pey si in Shopmenu nus puteri si rings ? baga zombi ring si mai omoarai daca poti !! | |
|
| |
Tiger Administrator
| Subiect: Re: Tiger vezi si tu Lun Iul 07, 2008 9:29 pm | |
| Man am spus doar ca puteri nu adug la modul cu zombi asa ca gata !!!Tema inchisa!!!! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Tiger vezi si tu | |
| |
|
| |
| Tiger vezi si tu | |
|