Bine Ati Venit Pe Forum Counter-Strike Moldova !
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Bine Ati Venit Pe Forum Counter-Strike Moldova !

Admin Tiger & michel

AcasaPortailGalerieUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

TIGER!!!! WARNING!!!

In jos 
3 participan?i
AutorMesaj
ThaRAPBoY
Moderator
Moderator
ThaRAPBoY

Numarul mesajelor : 203
Varsta : 32
Localizare : Chisinau
Data de inscriere : 05/06/2008

TIGER!!!! WARNING!!! Empty
MesajSubiect: TIGER!!!! WARNING!!!   TIGER!!!! WARNING!!! Icon_minitimeSam Iul 12, 2008 7:20 pm

Tiger!!!te-ai scapat la plugins!:evil:Si spui inca de mine Laughing Ce sa-ti spun!Azi o trebuit sa astept 5min ca sa se scoata:tiger-welcome1 si 2 si inka ceva! Ieri am astepta sa se scoata 8 min:adminct.dl admint.dl...(ceva de genul asta)Maaaaaaaaaaa.Eu sa fost un USER care nu are idee de tine eu nu avea sa scot...pur si simplu avea sa caut alt server!te rog eu...fa ceva!Scoate-le...sau lasa pe mai tirziu...ca serverul sa devina mai popular...ca e rau de tot!
Sus In jos
michel
Administrator
Administrator
michel

Numarul mesajelor : 96
Varsta : 34
Localizare : Italy
Data de inscriere : 30/04/2008

MesajSubiect: Re: TIGER!!!! WARNING!!!   TIGER!!!! WARNING!!! Icon_minitimeSam Iul 12, 2008 7:22 pm

hai ca degraba o sa fie site uficial Online.Si o sa fie acolo fisierele necesare. Smile
Sus In jos
http://cstrike112.idle.ro
Tiger
Administrator
Administrator
Tiger

Numarul mesajelor : 239
Varsta : 32
Localizare : Moldova-Chisinau
Data de inscriere : 01/05/2008

MesajSubiect: Re: TIGER!!!! WARNING!!!   TIGER!!!! WARNING!!! Icon_minitimeDum Iul 13, 2008 5:47 pm

Nu s de ce admin model vorbesti eu nam asa ceva pe nici un server, el a fost 5 min si lam scos, da il legatura cu conect asta am adugat 1 plugin, da asta nu inseamna ca mam scapat la plugine!!! am adugat doar inca 1PS: cocluziile le trag eu tu doar da cu parerea e bine sau nu ... da ca mam scapat sau ca altceva plzz te abtii!!!
Sus In jos
https://cs-europa.forumgratuit.ro/index.htm
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: TIGER!!!! WARNING!!!   TIGER!!!! WARNING!!! Icon_minitime

Sus In jos

TIGER!!!! WARNING!!!
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» pentru tiger
» Tiger vezi si tu

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Bine Ati Venit Pe Forum Counter-Strike Moldova ! :: Totul despre Serverele Counter-Strike Moldova :: Ce ai vrea sa se schimbe/adauge pe server-
Mergi direct la: